AMCOR vă recomandă cea de-a cincea ediție a evenimentului ”Transylvanian Clusters International Conference”

AMCOR are deosebita plăcere de a vă invita să participați la cea de-a cincea ediție a evenimentului ”Transylvanian Clusters International Conference” care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 18-20 septembrie 2019.

Evenimentul, organizat de către Northern Transylvania Clusters Consortium, își propune să faciliteze schimbul de experiență și de bune practici, dar și să susțină mediul de business, punând la dispoziția participanților o platformă de comunicare pe care vor fi discutate provocările pe care practicienii le întâlnesc în activitatea lor profesională.

Conferința se va axa pe beneficiile pe care clusterele le pot aduce economiei per ansamblu. Edițiile anterioare ale conferinței au adunat cca. 1200 de participanți, 200 de speakeri remarcabili și au oferit 500 de oportunități de colaborare între antreprenori și furnizorii de servicii inovative din întreaga lume în cadrul sesiunilor de matchmaking organizate în cadrul evenimentelor.

Pentru mai multe detalii privind agenda evenimentului și modalitatea de înscriere vă rugăm să accesați link-ul evenimentului: https://transylvanianclusters.ro/ și pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/clustersconference/