De ce AMCOR?

 

Firmele de consultanţă şi training în management membre AMCOR au decis să sprijine promovarea unui climat de profesionalism și etică pe piața de consultanță din România aderând la codul etic al Asociației.

AMCOR, Asociația Națională a firmelor de consultanță și training în management, este membru al Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, FEACO Brussels, şi al Consiliului Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management, ICMCI

Pe plan naţional, AMCOR este organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a aduce valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă în management din România.

Apartenenţa la AMCOR este o dovadă de responsabilitate socială faţă de mediul în care îţi derulezi business-ul; este totodată o dovadă a încrederii în capacitatea organismelor profesionale şi a societăţii civile de a influenţa, în mod pozitiv, o piaţă şi un sector economic.

AMCOR este singura asociaţie română membru deplin al FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, cu sediul la Bruxelles (www.feaco.org) şi al ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (www.icmci.org). 


Pe plan naţional, AMCOR este membru în Uniunea Profesiilor Liberale din România, UPLR (www.uplr.ro).